The London Tester - Weekend Guide Londen

Londen Weekend Guide – Tips door The London Tester

Ben je binnenkort in Londen? Ontdek de leukste activiteiten en evenementen in de Londen Weekend Guide!

We krijgen regelmatig de vraag van vrienden, bekenden en lezers van de website wat er allemaal voor leuks te zien en doen is in Londen in het weekend. Eigenlijk is ons antwoord altijd wel: GENOEG! Londen is een bruisende stad, waar het hele jaar door wel iets te beleven valt.

Meer lezen

40+ Niet Te Missen Bezienswaardigheden Londen – Gratis te Doen!

Gelukkig nieuwjaar van The London Tester!

Hoewel de wereld op moment van schrijven in een wat rare plek is en het niet wordt aangeraden nu naar het Verenigd Koninkrijk (of waar dan ook) te reizen, wilde ik dit jaar toch beginnen met een opbeurend artikel over alle leuke bezienswaardigheden in Londen waar je naar uit kunt kijken voor een volgende reis… wanneer dat ook mag zijn.

Extra leuk? Ze zijn GRATIS in Londen te bezoeken!

Meer lezen
The British Museum Bezoeken in Londen: Dit is alles dat je moet weten! || The London Tester

British Museum Bezoeken in Londen: Leuke Weetjes & Handige Tips

Wil jij het British Museum bezoeken? Vandaag deel ik graag al mijn insider informatie met je over het bezoeken van deze bezienswaardigheid in Londen.

Van wat het British Museum precies is en wanneer het gebouwd werd, tot antwoord op al je vragen over het bezoeken van het British Museum, waar je voordelige kaartjes kunt vinden en wat je allemaal rondom het British Museum kunt doen.

Meer lezen
Tower Bridge Bezoeken: Dit is alles dat je moet weten! || The London Tester

Tower Bridge Bezoeken in Londen: Leuke Weetjes & Handige Tips

Wil jij Tower Bridge bezoeken? Vandaag deel ik graag al mijn insider informatie met je over het bezoeken van deze bezienswaardigheid in Londen.

Van wat de Tower Bridge precies is en wanneer het gebouwd werd, tot antwoord op al je vragen over het bezoeken van Tower Bridge, waar je voordelige kaartjes kunt vinden, wanneer de brug open gaat en wat je allemaal rondom Tower Bridge kunt doen.

Meer lezen
KEW Gardens: Een van de Mooiste Botanische Tuinen Londen || The London Tester

Botanische Tuinen Londen: Kew Gardens Leuke Weetjes & Handige Tips

Ken jij de Botanische Tuinen Londen al? De Royal Botanic Gardens, ofwel KEW Gardens is een geweldige plek voor een leuk dagje uit. Vandaag deel ik graag al mijn insider informatie met je over het bezoeken van deze bezienswaardigheid in Londen.

Van wat KEW Gardens precies is en wanneer het aangelegd werd, tot antwoord op al je vragen over het bezoeken van KEW Gardens, waar je voordelige kaartjes kunt vinden en wat je allemaal rondom KEW Gardens kunt doen.

Meer lezen