Mind The Gap - Maandelijkse Updates van The London Tester

Mind The Gap! Krijgt Gratis de Laatste Nieuwtjes & Leukste Londen Tips in je Inbox

Ben jij van plan binnenkort naar Londen te reizen of misschien wel te verhuizen? Ben je benieuwd wat er allemaal in de stad te doen is? Of zoek je naar meer informatie over andere plekken in Engeland, Wales, Schotland, (Noord)Ierland en de Kanaaleilanden?

Dan helpt The London Tester je graag verder!

Omdat we begrijpen dat je misschien niet elke dag de tijd hebt om de site te checken, sturen we je graag onze digitale nieuwsbrief MIND THE GAP toe.

Dit is een regelmatige update (we proberen hem 1x per maand te sturen) met de nieuwste artikelen van de site, de laatste nieuwtjes én leuke acties en kortingen waarvan jij de eerste bent om het te horen. 


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht
Ik…


GRATIS BONUSSEN & DOWNLOADS

Maar dat is nog niet alles!

Als je je nu inschrijft krijg je ook toegang tot onze VIP BIBLIOTHEEK, waarin je alle downloads, werkbladen en interactieve Google Maps kaarten kunt vinden waar we op de website naar verwijzen.

Zodra we iets hebben dat jij van ons kunt downloaden, dan voegen we dit aan de bibliotheek toe. Bij je inschrijving op de nieuwsbrief krijg je van ons een wachtwoord om binnen te komen.

Natuurlijk is dit allemaal gratis!

London Bucket List

LONDON BUCKET LIST

Als eerste freebie geven we je voor het inschrijven op de nieuwsbrief onze London Bucket List cadeau.

Hiermee krijg je inspiratie voor meer dan 150 activiteiten om in Londen te gaan zien en doen.

Naast onze suggesties vind je ook een blanco pagina, zodat je zelf je eigen items kunt toevoegen.

SCHRIJF JE NU IN

Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in om alles te vinden dat je nodig hebt om je reis naar Londen of de rest van Groot-Brittannië en Ierland voor te bereiden.

We bewaren je gegevens veilig en zullen ze nooit doorspelen naar andere partijen. Ook kun je je met één klik op elk gewenst moment uitschrijven (al zullen wij dan wel zachtjes huilen natuurlijk).

We hopen je snel te spreken!

Nienke en Nick


SCHRIJF JE NU IN!

* verplicht
Ik…


The London Tester

THE LONDON TESTER REISWINKEL

In onze shop vind je zowel praktische reisproducten als originele cadeautjes, verzameld voor en door reizigers met een passie voor Londen en het Verenigd Koninkrijk.