The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

ALLES DAT JE WIL WETEN OVER THE LONDON TESTER

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je op zoek bent naar insider tips voor je aankomende bezoek en/of verhuizing naar Londen (of daar buiten) en wij helpen je hier graag mee! 

WIE IS THE LONDON TESTER?

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

ONTMOET NIENKE & NICK

Misschien ken je ons al van onze internationale reisblog The Travel Tester, maar als dat niet het geval is, zullen we ons eens even netjes voorstellen.

Wij zijn Nienke Krook (uit Diemen-Zuid) en Nick Vullings (uit Venlo-Zuid) en we hebben elkaar bij toeval ontmoet in een hostel in Sydney in 2008.

Sindsdien hebben we tussen 2011 en 2013 in Sydney gewoond, tussen 2013 en 2019 in Londen en zijn we momenteel gevestigd in mijn geboorteplaats Amsterdam. Inmiddels zijn we naar meer dan 40 landen op 5 continenten gereisd … en de lijst blijft maar groeien.

WAAROM WONEN IN HET BUITENLAND?

Nick is een architect en ik werk als blogger en social media manager. Voor onze banen reizen we allebei de wereld rond, soms op individuele werkreizen, maar gelukkig ook best veel samen.

Omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om te blijven leren en ons professioneel te ontwikkelen, nemen we zeker niet de gemakkelijke weg en zijn we nogal vaak verhuisd.

Het is niet altijd even gemakkelijk geweest om in een ander land te wonen en ons te vestigen, maar we hebben geleerd dat we een perfect team vormen en in staat zijn om vanuit niets een nieuw leven op te bouwen, waar we ook zijn.

Zo kunnen we inmiddels wel de humor inzien van onze eeuwige strijd met landlords, banken, telefoonbedrijven en de Royal Mail, staan we keurig in de rij te wachten als geen ander en tikken we zonder blikken of blozen een paar pintjes achterover – als echte Britten!

Alleen thee drinken we toch nog steeds zonder melk. Er is een grens aan inburgering natuurlijk. 

Als wij in het buitenland kunnen wonen, weten we zeker dat jij het ook kunt en we helpen je graag bij het plannen van je volgende avontuur. Neem gerust contact op met je vragen!

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

PLAN JE REIS NAAR ENGELAND, WALES, SCHOTLAND, (NOORD-)IERLAND OF DE KANAALEILANDEN MET HULP VAN THE LONDON TESTER!

Of je nu op zoek bent naar praktische informatie over je bezoek aan Londen, wilt weten waar de leukste winkels en restaurantjes zitten door heel Groot-Brittannië en Ierland, of juist wilt weten wat je allemaal moet regelen als je wilt verhuizen naar Londen, op The London Tester geven we graag antwoord op al je vragen.

Na bijna 6 jaar in Londen gewoond te hebben en veel door Groot-Brittannië en Ierland gereisd te hebben, kunnen we je persoonlijke tips geven die je niet zo snel op andere websites tegen zult komen.

Klik hier gelijk door naar:

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

WAAR KUNNEN WE JE NOG MEER MEE HELPEN?

The London Tester houdt regelmatig interviews met bekende Nederlandse en Belgische reisbloggers én ervaringsdeskundigen over hun persoonlijke ervaringen het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

The London Tester heeft een YouTube kanaal waar regelmatig nieuwe videos op verschijnen.

The London Tester is actief op Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram en Instagram Stories. Nieuwe artikelen kun je via Bloglovin’ bijhouden.

The London Tester heeft een Amazon Shop met collecties van onze favoriete producten voor reizen, bloggen en zelfontwikkeling.

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

MIS DE LAATSTE UPDATES NIET!

The London Tester heeft een gratis nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van alle nieuwe berichten op de site en activiteiten in en rondom Londen.

Als je je inschrijft krijg je ook toegang tot onze VIP Bibliotheek met extra downloads, kaarten en videos.

Iedereen die op onze nieuwsbrief is ingeschreven maakt daarnaast kans regelmatig leuke prijzen te winnen en te genieten van diverse kortingen speciaal voor The London Tester lezers.

THE LONDON TESTER EN SAMENWERKINGEN

Net als veel andere professionele reisbloggers, werken we met advertenties hier op The London Tester. Dit kan banner-reclame zijn of het creëren van unieke content in samenwerking met merken en bestemmingen.

Hoe het werkt is dat partners contact met ons opnemen (of wij nemen contact met hen op als we een gaaf idee hebben van hoe we kunnen samenwerken) met een concept dat past bij de missie van onze website.

We zorgen er altijd voor dat samenwerkingen worden vermeld onderaan onze artikelen, zodat er volledige transparantie is voor je. We werken alleen samen met een merk als we onze persoonlijke ervaring kunnen delen, dus dat betekent dat we producten toegestuurd krijgen of worden uitgenodigd om een bepaalde locatie te bezoeken om zelf dingen te zien en te proberen.

De ene dag wordt er bijvoorbeeld een rugzak getest tijdens een weekendje weg, een andere dag testen we een boek, website of app en dan gaan we weer op pad om een rondleiding, hotel, luchtvaartmaatschappij of restaurant te testen.

Omdat onze partners zo verschillend zijn, kan het moeilijk zijn om te kiezen wie het beste bij ons past, maar de afgelopen jaren hebben we geleerd wat werkt en wat niet en momenteel zeggen we NEE tegen ongeveer 90% van alle aanbiedingen die we krijgen. Op deze manier werken we alleen met merken en bestemmingen waar we erg enthousiast over zijn en die we je graag aanbevelen.

Voor die samenwerkingen die wel doorgaan, worden we ofwel gecompenseerd met het product of de ervaring zelf, of met een vergoeding voor het maken van een bepaalde hoeveelheid content, of we gaan een affiliate-partnerschap aan, waarbij we een kleine vergoeding krijgen als jij boekt of koopt via een specifieke link in het artikel. Alles natuurlijk zonder extra kosten voor jou.

Al onze samenwerkingen met merken houden de inhoud die je op onze website leest 100% gratis en we zijn er zeker van dat jullie ook willen dat we dat zo houden!

Bent je een bedrijf dat geïnteresseerd is om met ons samen te werken? Bekijk hier alle opties >

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

HEB JE NOG VRAGEN?

We hebben een aantal handige pagina’s voor je gemaakt waar je als het goed alle antwoorden op je vragen kunt vinden:

We hopen snel iets van je te horen en vergeet jezelf niet aan ons voor te stellen. We vinden het altijd erg leuk om te horen wie onze website leest, zo kunnen we alleen nog maar betere artikelen voor je maken!

Groetjes van Nienke en Nick

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden