The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

CONTACT MET THE LONDON TESTER

BEN JE EEN LEZER?

We horen graag meer over de mensen die onze website lezen!

Heb je een persoonlijke vraag of opmerking, of wil je gewoon je verhaal delen, neem dan contact met ons op via [email protected].

We krijgen dagelijks VEEL e-mails, maar we proberen de e-mail van lezers zo snel mogelijk te beantwoorden.

Een andere manier om contact met ons op te nemen is via Instagram, zodat we je snel kunnen antwoorden en tegelijkertijd de tips kunnen delen met onze andere volgers!

BEN JE EEN BEDRIJF?

Sinds 2012 werken we samen met partners van over de hele wereld om unieke inhoud te creëren voor onze andere websites The Travel Tester en The Space Tester. We staan natuurlijk ook open voor samenwerkingen op The London Tester.

Je kunt hierbij denken aan samenwerkingen zoals: restaurants tastings, sleepovers bij diverse soorten accommodatie, evenementen, tour- en activiteitenervaringen, product- en boekrecensies of het samenstellen van complete bestemmingsgidsen. Klik hier voor voorbeelden.

VRAAG ONZE MEDIA KIT / RATE SHEET AAN

Om onze volledige media kit aan te vragen, inclusief de laatste informatie over ons publiek, bereik, engagement en de opbrengsten van onze affiliate partners, evenals onze rate sheets voor reviews, campagnes, gesponsorde en/of corporate content, neem contact op met je voorstel via [email protected].

LET OP: Vanwege het grote aantal verzoeken dat we dagelijks ontvangen, zal de volgende correspondentie geen reactie van ons krijgen:

  • E-mails die niet zijn geadresseerd met een van onze of beide namen (Nienke en Nick. Hallo! Wij zijn echte mensen)
  • E-mails waarin specifiek wordt gevraagd om het plaatsen van follow-links (sorry, maar zo werken we niet)
  • E-mails met aanbiedingen voor guest posts (om redactionele consistentie te behouden, schrijven we momenteel alleen onze eigen artikelen)
  • E-mails waarin ons wordt gevraagd om gratis te werken (we geven niet alleen prioriteit aan betaalde samenwerkingen, maar we verwachten ze ook – zie onze code of ethics)

We hopen dat deze eenvoudige richtlijnen ons allebei tijd en energie zullen besparen en we zijn er zeker van dat u veel betere resultaten zult zien als u ze respecteert. Dank u voor uw hulp.

WIL JE ADVERTEREN?

Laat ons je suggesties weten, we staan open om te praten! Je kunt ons bereiken op [email protected].

WIL JE EEN PERSPAKKET STUREN?

We zijn gek op post! We zijn momenteel gevestigd in Amsterdam. Neem contact met ons op om ons postadres op te vragen via [email protected].

LET OP: het versturen van een pakket geeft geen garantie voor publicatie. Ongebruikte producten worden geschonken aan een goed doel.

WE KIJKEN ERNAAR UIT VAN JE TE HOREN!

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden