Blog

Met de Trein naar Engeland: Alles Wat Je Wilde Weten over de Eurostar! || The London Tester

Met de Trein naar Engeland: Alles Wat Je Wilde Weten over de Eurostar!

Al een aantal keer reisde ik met de Eurostar van Amsterdam naar Londen (nou ja, eigenlijk andersom dus, maar helaas voor de familie gingen we ook altijd weer terug naar Londen met de trein naar Engeland). Het is zo comfortabel reizen! 

Maar nog niet eerder heb ik de reis eigenlijk goed vastgelegd en ook nog niet eerder hoefden we niet op Brussel over te stappen, dus tijd voor een artikel over dit handige vervoersmiddel tussen Nederland en Engeland, want ik ben toevallig gisteren met de Eurostar in Amsterdam aangekomen en heb even lekker verse foto’s voor je gemaakt!  

Corona Updates: Ik heb in dit artikel meerdere aanvullingen gedaan met betrekking tot de aangepaste regels bij het reizen met de Eurostar in Corona-tijd.

Meer lezen
Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend - En Nu? || The London Tester

Reisadvies Groot-Brittannië: Kunnen We Weer Reizen – Of Toch Niet?

UPDATE 8 JULI 2021: Het Verenigd Koninkrijk staat momenteel op CODE ORANJE, omdat het door het coronavirus een zeer hoog-risicogebied is en er een zorgwekkende variant van het coronavirus te vinden is. Dit houdt dus in dat reizen alleen wordt geadviseerd wanneer het echt noodzakelijk is.

Er geldt bij aankomst een strikte thuisquarantaine van 14 dagen, opgelegd door de Britse overheid. Ook als je vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland reist, moet je je voor vertrek laten testen, een quarantaineverklaring bij je hebben en moet je bij thuiskomst verplicht in (thuis)quarantaine.

In dit artikel heb ik alle overige aangepaste reisinformatie en links naar handige websites voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen
The London Tester - Weekend Guide Londen

Londen Weekend Guide – Tips door The London Tester

Ben je binnenkort in Londen? Ontdek de leukste activiteiten en evenementen in de Londen Weekend Guide!

We krijgen regelmatig de vraag van vrienden, bekenden en lezers van de website wat er allemaal voor leuks te zien en doen is in Londen in het weekend. Eigenlijk is ons antwoord altijd wel: GENOEG! Londen is een bruisende stad, waar het hele jaar door wel iets te beleven valt.

Meer lezen