Blog

Reisadvies Groot-Brittannië: De Deuren Zijn Weer Geopend - En Nu? || The London Tester

Reisadvies Groot-Brittannië: Kunnen We Weer Reizen – Of Toch Niet?

UPDATE 8 JULI 2021: Het Verenigd Koninkrijk staat momenteel op CODE ORANJE, omdat het door het coronavirus een zeer hoog-risicogebied is en er een zorgwekkende variant van het coronavirus te vinden is. Dit houdt dus in dat reizen alleen wordt geadviseerd wanneer het echt noodzakelijk is.

Er geldt bij aankomst een strikte thuisquarantaine van 14 dagen, opgelegd door de Britse overheid. Ook als je vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland reist, moet je je voor vertrek laten testen, een quarantaineverklaring bij je hebben en moet je bij thuiskomst verplicht in (thuis)quarantaine.

In dit artikel heb ik alle overige aangepaste reisinformatie en links naar handige websites voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen

The London Tester - Weekend Guide Londen

Londen Weekend Guide – Tips door The London Tester

Ben je binnenkort in Londen? Ontdek de leukste activiteiten en evenementen in de Londen Weekend Guide!

We krijgen regelmatig de vraag van vrienden, bekenden en lezers van de website wat er allemaal voor leuks te zien en doen is in Londen in het weekend. Eigenlijk is ons antwoord altijd wel: GENOEG! Londen is een bruisende stad, waar het hele jaar door wel iets te beleven valt.

Meer lezen

40+ Niet Te Missen Bezienswaardigheden Londen – Gratis te Doen!

Gelukkig nieuwjaar van The London Tester!

Hoewel de wereld op moment van schrijven in een wat rare plek is en het niet wordt aangeraden nu naar het Verenigd Koninkrijk (of waar dan ook) te reizen, wilde ik dit jaar toch beginnen met een opbeurend artikel over alle leuke bezienswaardigheden in Londen waar je naar uit kunt kijken voor een volgende reis… wanneer dat ook mag zijn.

Extra leuk? Ze zijn GRATIS in Londen te bezoeken!

Meer lezen