Unieke Kaarten Buckingham Palace State Rooms Nu Beperkt Verkrijgbaar! || The London Tester

Unieke Kaarten Buckingham Palace State Rooms Nu Beperkt Verkrijgbaar!

Buckingham Palace in Londen gaat maar één keer in het jaar open voor publiek en deze zomer is het weer zover! 

Heb je je altijd al afgevraagd wat er binnen in Buckingham Palace te zien is? Normaal gesproken kun je hier helaas niet binnengluren, maar tijdens de zomer heb je de exclusieve mogelijkheid om de immens populaire Buckingham Palace State Rooms te bezoeken! Tussen 22 juli en 27 september zijn er beperkte kaarten beschikbaar. 

Zelf hebben wij nog niet eerder de kans genomen om te gaan kijken, maar vrienden van ons hebben dit wel gedaan en vonden het echt wel de moeite waard. 

KOOP NU SNEL JE TICKETS EN MIS DEZE KANS NIET!

Reserveer Tickets voor Top Musicals in Londen || The London Tester

Buckingham Palace Zomeropening

Je stapt binnen in dezelfde kamers die door de koningin en leden van de koninklijke familie worden gebruikt om hun gasten te ontvangen en te entertainen op staats-, ceremoniële en officiële gelegenheden. Dit is dus echt wel een unieke kans om het huis van de koningin (met maarliefst 775 kamers!) te ontdekken. 

Op eigen tempo kun je de 19 staatskamers bezoeken, die ingericht werden naar koning George IV’s smaak door architect John Nash. 

Bewonder de bijzondere items in the Royal Collection, waar je schilderijen van onder andere kunstenaars Van Dyck en Caneletto, het prachtige Sèvres porselein en het beste Frans meubilair ter wereld van dichtbij kunt zien. 

Het leuke aan dit bezoek is dat veel kamers die je gaat bezichtigen gewoon nog steeds dagelijks worden gebruikt. Zo zie je onder andere de Throne Room die op 29 april 2011 werd gebruikt om officiële foto’s te nemen van het huwelijk van de hertog (duke) en hertogin (duchess) van Cambridge… oftewel: Prins William en Kate

Wat je verder zult zien is de Music Room, waar gasten worden voorgesteld aan de koningin tijdens officiële staatsbezoeken en de White Drawing Room die als koninklijke receptieruimte dient voor de koningin en leden van the Royal Family tijdens officiële gelegenheden.

Je eindigt je bezoek in de tuin waar je nog even -op niveau- een drankje kunt doen in het Garden Café op het West Terrace van het paleis. Er is daar thee, koffie, sandwiches en gebakjes te krijgen die speciaal gemaakt zijn voor Buckingham Palace! Als dat niet chique is, dan weet ik het niet! Natuurlijk zitten drankjes/eten niet inbegrepen in de prijs van je ticket, ze moeten natuurlijk wel ergens winst maken om al die 775 kamers schoon te kunnen houden ; )

Speciale Tentoonstelling

Dit jaar is helemaal bijzonder, want ter gelegenheid van het 200-jarig jubileum van de geboorte van koningin Victoria, is er een speciale tentoonstelling te zien. In de tentoonstelling kom je te weten hoe koningin Victoria samen met prins Albert het voormalige privé huis Buckingham Palace omvormde tot de magnifieke koninklijke residentie die het vandaag de dag is.

Deze tentoonstelling is onderdeel van je bezoek aan de State Rooms. Meer informatie zal op de dag zelf beschikbaar zijn.

Reserveer Tickets voor Top Musicals in Londen || The London Tester

Openingstijden Buckingham Palace

Je kunt de State Rooms bezoeken tussen 22 juli en 30 augustus 2019. Openingstijden zijn van 09:30 tot 19:30 met een laatste toegang van 17:15.

De tweede ronde is van 1 september tot 27 september 2019. Openingstijden zijn van 09:30 tot 18:30 met een laatste toegang van 16:15.

Een gemiddeld bezoek duurt tussen de 2 en 2,5 uur. Je kunt het paleis helemaal op je eigen tempo bezoeken. 

Koop je tickets voor Buckingham Palace zo snel mogelijk!

Omdat dit bezoek zo speciaal is, zijn tickets elke jaar gegarandeerd (en vrij snel) uitverkocht, daarom is het aan te raden met het kopen niet te lang te wachten. 

De VisitBritain Shop is de officiële winkel van de British Tourist Authority en dus het meest betrouwbaar! Via hen worden de kaarten geleverd door de Royal Collection Trust.

Belangrijk: Zorg er goed voor dat de naam op je ticket precies overeenkomt met de exacte naam op je paspoort of ID-kaart!

> > Bekijk de tickets en lees meer informatie in de VisitBritain Shop > >

Unieke Kaarten Buckingham Palace State Rooms Nu Beperkt Verkrijgbaar! || The London Tester

Wat je verder moet weten

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging van betaling de VisitBritain Shop. Daarna ontvang je binnen 1-3 werkdagen een aparte e-mail van de VisitBritain Shop om je boeking te bevestigen.

Belangrijk is dat je thuis je voucher print en meeneemt bij je bezoek aan de staatskamers. Vergeet ook zeker je paspoort of ID kaart niet! Er zal een grondige veiligheidscontrole (met van die poortjes die je op het vliegveld ook hebt) zijn en je zult de inhoud van je tas moeten laten zien. Grotere items, zoals backpacks en kinderwagens zullen worden ingecheckt. Die kun je aan het eind van de tour weer ophalen, maar het is dus slim dit allemaal in je hotel achter te laten als het kan. 

Als je in een rolstoel zit, geen probleem, alle kamers zijn volledig toegankelijk. Het enige nadeel is dat je je kaartjes direct via de website van Buckingham Palace moet boeken in dit geval. 

Binnen de staatskamers zelf mag je geen foto’s maken, maar je kunt wel aan het eind in de paleistuinen een fijne selfie maken : )

Veel plezier!

> > Bekijk de tickets en lees meer informatie in de VisitBritain Shop > >

Unieke Kaarten Buckingham Palace State Rooms Nu Beperkt Verkrijgbaar! || The London Tester

Unieke Kaarten Buckingham Palace State Rooms Nu Beperkt Verkrijgbaar! || The London Tester

Delen / Bewaren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.