Gebruik vanaf nu je Visitor Oyster Card op Heathrow Express! || The London Tester

Gebruik vanaf nu je Visitor Oyster Card op Heathrow Express!

Reizen in Londen is nog makkelijker geworden door gebruik te maken van de Visitor Oyster Card op Heathrow Express routes.

We hebben al een uitgebreid artikel geschreven over de Visitor Oyster Card, de pas waarmee (net als de gewone Oyster Card) door heel Londen kunt reizen op het openbaar vervoer en waarmee je extra kortingen krijgt.

En nu is er nog een reden om er voor je gaat reizen al eentje aan te vragen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM @THELONDONTESTER >>

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester

OYSTER CARD OP HEATHROW EXPRESS

Vliegveld London Heathrow Airport (LHR) || The London Tester
LEES MEER OVER HEATHROW AIRPORT >>

HEATHROW EXPRESS NAAR CENTRAAL LONDEN

Het was altijd al mogelijk om met je Oyster Card te reizen op de Gatwick Express, maar vanaf nu is de Visitor Oyster Card ook geldig op de Heathrow Express trein.

Met de Heathrow Express reis je om comfortabele manier vanaf Heathrow Airport (alle terminals) in ongeveer 15 minuten (terminal 2 & 3) of 20 minuten (terminal 4 & 5) vanaf het vliegveld naar Paddington Station in centraal Londen.

KOSTEN HEATHROW EXPRESS

De prijs die je via je Oyster Card betaald op de Heathrow Express is hetzelfde als dat je een enkele reis zou kopen (‘saver single ticket‘: £25 tijdens de spits 06:30-09:30 / 16:00-19:00 en £22 buiten de spits).

Je ‘tapt’ eenvoudig in met je Oyster Card bij een van de poortjes als je instapt op Heathrow en je ‘tapt‘ ook weer uit bij het uitstappen op Paddington Station. Het bedrag wordt dan automatisch van je kaart afgeschreven. 

Je kunt de kosten niet delen, dus iedere persoon die reist moet zijn of haar eigen Oyster Card hebben. 

Mocht je in de Heathrow Express liever Business First reizen, dan kun je aan boord bij de conducteur upgraden

KOOP VOORDELIGE TICKETS

Bezoek de officiële Visit Britain Shop voor de Visitor Oyster Card >>


TIP: OYSTER CARD

Ik kan je aanraden voor je bezoek aan Londen een Visitor Oyster Card aan te schaffen. Dit is een handig plastic pasje waar je geld op kan zetten om te reizen met het openbaar vervoer in Londen. Dit kan je veel geld schelen!

The London Tester Visitor Oyster Card

PRAKTISCHE INFORMATIE

Coronavirus / COVID-19

Op dit moment gelden er reisbeperkingen van en naar Groot-Brittannië, Ierland en de Kanaaleilanden. Attracties en evenementen die in dit artikel genoemd worden kunnen zijn verplaatst of afgelast.

Kijk voor het huidige reisadvies op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor het Verenigd Koninkrijk (NL / BE) en Ierland (NL / BE), Jersey en Guernsey.

BUDGET TIP HEATHROW EXPRESS

Omdat je met je Oyster Card op de Heathrow Express trein reist via het ‘saver single ticket‘, is het nog steeds goedkoper om een retourtje te kopen mocht je ook weer via Heathrow Airport vertrekken.

Daarvoor kan ik je aanraden een los ticket te bestellen via de VisitBritain Shop, de officiële winkel van het Britse verkeersbureau. Je bespaart dan 3,5 pond per enkele reis, wat natuurlijk toch is meegenomen! 

Het is dus maar net of je kiest voor meer gemak en het hebben van één kaartje voor AL het openbaar vervoer van Londen, of voor het kopen van een los ticket voor de Heathrow Express. Net hoe jij zelf het liefste reist.

KOOP VOORDELIGE TICKETS

Vind ook een los Heathrow Express Ticket in de Visit Britain Shop >>

Alvast veel plezier in Londen! 


Plan Eenvoudig Je Londen Trip!

Wil jij binnenkort naar Londen en weet je niet hoe je je tijd het beste moet indelen? Welke bezienswaardigheden nou écht de moeite waard zijn? Waar de leukste cafeetjes en winkels zitten?

Dan is onze uitgebreide weekendgids vast iets voor jou:
– Meer dan 100 pagina’s met inspiratie, informatie en persoonlijke tips.
– 4 Complete wandelroutes, elk met 15-30 stops die zeker de moeite waard zijn!
– 4 Plattegronden die allemaal te openen zijn in Google Maps.

Stedentrip Londen Ebook door The London Tester

AANBEVOLEN REISPRODUCTEN

Delen / Bewaren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.