Carlisle Lake District Airport

Carlisle Lake District Airport gaat weer open voor Passagiersvluchten

Voor de eerste keer sinds 1993 zullen er weer commerciële passagiersvluchten gaan vanaf Carlisle Lake District Airport. Dit bevestigde de Stobart Group vandaag.

Vanaf 3 juni 2018 zal dit vliegveld in Cumbria / het Lake District verbinden met belangrijke toeristische en zakelijke hubs in onder andere Londen, Dublin en Belfast.

VOLG ONS OP INSTAGRAM @THELONDONTESTER >>

CARLISLE LAKE DISTRICT AIRPORT

Elk jaar komen er al meer dan 41.5 miljoen bezoekers naar Cumbria en het Lake District. Deze opening zal een enorme impact op de plaatselijke economie hebben.

Naast de groei in de toeristische sector zullen er ook meer mogelijkheden komen in belangrijke sectoren zoals logistiek, nucleaire en geavanceerde productie.

Het project heeft steun gekregen van de Cumbria Local Enterprise Partnership (LEP). Er is een toezegging van £4.95m voor de ontwikkeling van het vliegveld gedaan.

Kate Willard, hoofd bedrijfsprojecten bij Stobart Group, zegt over de opening: “We kijken ernaar uit met partners in de bezoekerseconomie te werken in de komende maanden om pakketten en promoties te helpen ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze luchtdiensten voldoen aan de behoeften van onze bezoekers, dat we nieuwe bezoekers naar Cumbria en het omliggende gebied kunnen trekken en dat we de lokale economie kunnen ondersteunen door de ontwikkeling van een duurzame en gewoonweg fantastische luchthaven.”

Carlisle Castle, Engeland
Carlisle Castle in Cumbria [Foto Credit: Canva]

Lake District, England
Het Lake District [Foto Credit: Canva]

TIP: THE CAMPING AND CARAVANNING CLUB

Geniet van meer dan 100 bekroonde campings en 15 ‘Camping in the Forest‘ locaties op geweldige plekken door heel Groot-Brittannië met het Camping and Caravanning Club lidmaatschap.

Deze speciale pas voor toeristen is 3 maanden geldig en biedt diverse aanbiedingen, waaronder 15-30% korting op de kosten van een kampeerplaats bij aangesloten campings.

Dit product wordt in samenwerking met de CCC verkocht in de officiële Visit Britain Shop.

The Camping and Caravanning Club

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester


PRAKTISCHE INFORMATIE

Coronavirus / COVID-19

Op dit moment gelden er reisbeperkingen van en naar Groot-Brittannië, Ierland en de Kanaaleilanden. Attracties en evenementen die in dit artikel genoemd worden kunnen zijn verplaatst of afgelast.

Kijk voor het huidige reisadvies op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor het Verenigd Koninkrijk (NL / BE) en Ierland (NL / BE), Jersey en Guernsey.

Lees meer op: visitengland.com/things-to-do/cumbria

Lees meer op: visitengland.com/things-to-do/lake-district

ONTDEK ENGELAND

Plan je bezoek aan Engeland: vervoer, accommodatie, restaurants, activiteiten en nog veel meer!

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

Delen / Bewaren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.