One Crown Plaza Opent Nieuw Luxe Hotel in Londen in 2020

One Crown Plaza Opent Nieuw Luxe Hotel in Londen

In 2020 zal er een nieuw luxe boetiek hotel met 41 kamers in de City of London worden geopend.

Het hotel komt te liggen in een aantal gerestaureerde Georgian terrace townhouses (herenhuizen) die dateren uit het begin van de negentiende eeuw (de Georgiaanse tijd). 

Bespoke Hotels (de grootste onafhankelijke hotelgroep in het Verenigd Koninkrijk) is onderdeel van de deze ontwikkeling op Sun Street (vlakbij Liverpool Street Station), onder leiding van AlloyMtd en CBRE.

Het hotel zal openen met eersteklas tweepersoonskamers vanaf £ 295 per nacht en beslaat vijf verdiepingen in zes Georgiaanse herenhuizen die zijn ontworpen door een van de meest invloedrijke en getalenteerde architecten van de 18e eeuw, George Dance the Younger. 

Elk van de zes herenhuizen heeft een unieke persoonlijkheid en de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond zullen met elkaar worden verbonden door een reeks kamers, waaronder een openbare deli, een café, een kunstgalerie in de lobby met een receptiesalon voor een ontspannen check-in, een clublounge met een bar en een aangrenzende bibliotheekkamer. Het ontwerp van het interieur wordt aangestuurd door Bowler James Brindley, een gerenommeerd interieurbedrijf. 

Aan de achterzijde van het gebouw zal een overdekte binnenplaats komen die doet denken aan een oranjerie en waar gasten van het hotel kunnen dineren. Het hotel zal naast de opvallende, terracotta beklede woontorens van One Crown Place komen te staan.

In dit complex, ontworpen door het in Londen en New York gevestigde KPF Architects, vind je 246 luxe appartementen en 140.000 m² kantoorruimte. De openbare ruimtes en appartementen op One Crown Place zijn ontworpen door Bowler James Brindley en Studio Ashby. De residentiële verkoop van de zuidelijke toren zal op 1 maart 2018 voor het publiek worden vrijgegeven.

De naam van het hotel zal later dit jaar bekend gemaakt worden.

One Crown Plaza Opent Nieuw Luxe Hotel in Londen in 2020 || The London Tester
Foto Credit: One Crown Place en Uniform

One Crown Plaza Opent Nieuw Luxe Hotel in Londen in 2020 || The London Tester
Foto Credit: Bowler James Brindley

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester

PRAKTISCHE INFORMATIE

Volg One Crown Plaza op Instagram of Twitter

Volg Bespoke Hotels op Instagram of Twitter

DE LEUKSTE WIJKEN IN LONDEN

Wil je weten welke leuke wijken in Londen de moeite zijn om te bezoeken? The Londen Tester wijst je graag in de goede richting.

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

Delen / Bewaren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.