The London Tester Pinterest Account: Londen Inspiratie & Tips

The London Tester Pinterest Account: Londen Inspiratie & Tips

Als je me al een beetje kent, dan weet je waarschijnlijk dat ik een enorm fan van Pinterest ben. Het is dus niet gek te noemen dat we vanaf nu ook een The London Tester Pinterest Account hebben!

Voor onze website The Travel Tester hebben we ons Pinterest account inmiddels gegroeid tot meer dan half een miljoen volgers. We delen hier tips en artikelen die over reizen & lifestyle gaan en hebben onder andere ‘borden’ gemaakt met onderwerpen zoals “Product Reviews“, “Fotografie” en “Bloggen“.

Maar met ons account van The London Tester hebben we de mogelijkheid om het alleen maar over Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk en Ierland te hebben – en we weten dat jullie dat het meest interessant vinden!

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM @THELONDONTESTER >>

THE LONDON TESTER PINTEREST ACCOUNT

The London Tester Pinterest Account

Nederlandstalige Pins op Pinterest

Er is al ontzettend veel informatie over het bezoeken van Londen op Pinterest te vinden, maar natuurlijk is het merendeel in het Engels. Daarom heb ik besloten om het account in het Engels op te zetten, ook al is de website natuurlijk gewoon in het Nederlands.  

Maar… ik zal de komende tijd hard werken aan het uploaden van Nederlandstalige pins op Pinterest, want ik weet dat veel van jullie hier al op het platform zitten en ook weinig Nederlandse content kunnen vinden. 

Mocht je zelf al (Nederlandse) pins over Londen of de rest van Groot-Brittannië hebben gemaakt, stuur ze dan zeker even door, zodat ik ze kan re-pinnen!

Plan je Londen Reis op Pinterest

Om je een idee te geven wat je allemaal op het Pinterest account kunt vinden zijn hier een paar links naar onze leukste borden:

The London Tester Pinterest Account

Je kunt alle pins op ons account hier vinden >>>

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester


Plan Eenvoudig Je Londen Trip!

Wil jij binnenkort naar Londen en weet je niet hoe je je tijd het beste moet indelen? Welke bezienswaardigheden nou écht de moeite waard zijn? Waar de leukste cafeetjes en winkels zitten?

Dan is onze uitgebreide weekendgids vast iets voor jou:
– Meer dan 100 pagina’s met inspiratie, informatie en persoonlijke tips.
– 4 Complete wandelroutes, elk met 15-30 stops die zeker de moeite waard zijn!
– 4 Plattegronden die allemaal te openen zijn in Google Maps.

Stedentrip Londen Ebook door The London Tester

THE LONDON TESTER REISWINKEL

In onze shop vind je zowel praktische reisproducten als originele cadeautjes, verzameld voor en door reizigers met een passie voor Londen en het Verenigd Koninkrijk.

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

Delen / Bewaren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.