Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester

Dagboek Oktober 2018 – Lopen tot de Zon Komt

Een overzicht van ons leven in Londen… en daarbuiten! Dit hield The London Tester zoal bezig in Oktober 2018:

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM @THELONDONTESTER >>

PERSOONLIJKE UPDATE UIT LONDEN

Avonturen in Oktober

Oh, je dacht dat September een drukke maand was?

Phah!

In Oktober deden we alles nog eens dunnetjes over – met een schepje erboven op. 

Dit is wat we allemaal beleefden:

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Als je om 5 uur ‘s ochtends de deur uit moet voor een vlucht, zie je dit meestal op de weg in Londen!

Time to Plan!

Met het werk als full-time blogger gaat een hoop planning gepaard en dus besteedde ik veel tijd aan het uitwerken van notities van de Social Travel Summit in Belfast van afgelopen maand en het opstellen van een plan van aanpak voor deze maand om alle geleerde zaken ook daadwerkelijk te gaan implementeren. 

Ik ben sinds een tijdje begonnen met een ‘Mastermind’ met Nederlandse bloggers, waarbij we in een groepje elke maand over een ander onderwerp praten dat te maken heeft met ondernemen. Deze maand bespraken we onder andere wat een goede pitch inhoudt, hoe we het beste met bedrijven kunnen samenwerken en hoe we onszelf beter kunnen ‘verkopen’. Ik vind de Mastermind erg leuk om te doen, helaas moet ik het als enige via de Skype doen, omdat het me niet lukt helaas om steeds naar Nederland te vliegen om bij het gesprek van 2 uurtjes te zijn. Maar ik wil mijn best doen er zo snel mogelijk wel echt zelf bij te zijn, dat praat toch een stuk fijner!

Het derde belangrijke waar ik me voor mijn bedrijf mee bezig heb gehouden is het opzetten van de Social Media strategie voor een bedrijf van vrienden van Nick, genaamd StoneCycling. Dit bedrijf heeft – voor de verandering – eens niet met reizen te maken, maar wel met een ander onderwerp waar ik graag over vertel: duurzaamheid!

De jongens van StoneCycling maken namelijk prachtige bouwmaterialen van afval. Je kunt er op hun site meer over lezen, maar ik nodig je natuurlijk vooral van harte uit ons te komen volgen op Instagram, Facebook, Linkedin en Pinterest, waar mijn assistente Jenna en ik vanaf November mee aan de slag gegaan zijn.

Het is ontzettend veel werk om een goede strategie op te zetten en het liep allemaal een beetje samen met een aantal van mijn reizen en een drukke beurs aan het begin van November, maar gelukkig is de stress nu voorbij en kunnen we volle kracht vooruit! 

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester

London Baby! En Canada. Canada Baby!

Blogger Evenementen

Als je onze maandelijkse dagboeken volgt, dan weet je waarschijnlijk wel dat er eigenlijk geen maand voorbij gaat dat we niet naar een of ander blogger of PR evenement gaan, en in oktober gingen we naar twee: een leuk evenement van Air Canada, waar ze ons de Canadese lekkernij ‘poutine’ lieten proeven, en eentje van de reisbestemming Grenada (Caraïben), waar we heerlijk aan de cocktails gingen. We mogen dus niet klagen!

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester

Naar Bristol

Aan het begin van de maand ging ik daarnaast ook nog op een klein uitstapje naar Bristol, want ik was door blog-collega Heather (@heathercowper) gevraagd om mee te gaan naar ‘Myrtle Farm’, de boomgaard en fabriek waar de bekende Britse cider ‘Thatchers’ gemaakt wordt. Daar kon ik als cider-liefhebber natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Ik sliep een nachtje in een hostel (YHA Bristol) en verkende nog een klein beetje de stad (daarover binnenkort meer op de site), en ging daarna een gezellig dagje met andere bloggers op pad. Het regende ontzettend hard, wat natuurlijk wel bij een echt Engelse ervaring hoort, maar we kregen een fijne goodie-bag gevuld met cider, dus uiteindelijk keerde ik moe, maar voldaan weer terug in Londen.

Je kunt de review van mijn bezoek aan Thatchers hier lezen (dit kun je namelijk zelf ook boeken, zeker een aanrader): thetraveltester.com/thatchers-cider-tour-england (voorlopig nog even in het Engels alleen op onze andere site, nog geen tijd gehad hem te vertalen, ga ik snel doen!)

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester

The Book of Mormon

Ook in Londen zelf hebben we gelukkig deze maand een leuk uitstapje gemaakt: Nick en ik zijn namelijk -eindelijk!- naar de musical Book of of Mormon geweest.

We hadden plekken bijna vooraan weten te regelen en hadden dus een perfect zicht op het podium. De musical zelf was echt hilarisch, en we kunnen hem dan ook zeker aanraden… Maar misschien is het wel beter als je hem niet samen met je ouders kijkt, of iets anders uit te zoeken als je super-religieus bent, de musical is natuurlijk wel gemaakt door de bedenkers van South Park.

Ik denk, ik zeg het er maar even bij, haha. 

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester

The London Tester… Overal Behalve Londen

We zouden The London Tester niet zijn als we weer minstens driekwart van de maand niet in Londen geweest zouden zijn… eh, nou ja… het kwam nou eenmaal zo uit, sorry! We hebben echt de zon achterna gereisd en de zomer met nog een maandje weten te verlangen. Fijn! We gaan in November en December niet zoveel weg en dan beloven we weer een stuk meer over Londen op de site te schrijven. 

In Oktober is het allemaal niet zo gelukt en reisden Nick en ik samen naar Nederland om de verjaardag van zijn broer te vieren, wat super gezellig was (ik noem maar: een grote kermis, bezoek van vrienden uit Australië, een techno-feest in de schuur en een groot kampvuur… allemaal ingrediënten voor een tof weekend!).

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Wat er echt gebeurde in Venlo: Slechte Kroketten en Stiekem Bijslapen op de Bank

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Nick & Vrienden (en gratis op alle kermisattracties mogen met ons leen-kind)

Naar Italië

Daarna ging ik in mijn eentje nog naar de streek Lombardije in Italië voor een korte campagne met blogger netwerk iambassador (lees hier wat ik allemaal deed) en ging ik als afsluiter twee dagen daarna alweer in het vliegtuig onderweg naar Sri Lanka.

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Alle plekken in Italië waar ik maar 10 minuten was, haha (ok behalve de boot, die mocht dan wel weer 4(!) uur duren, hmm)

Naar Sri Lanka

In Sri Lanka nam ik deel aan de Cinnamon Hotel Conferentie & Award Ceremony en kregen we een tour langs het zuiden van het land, waarbij we in vier van de hotels van deze Aziatische keten overnachtten.

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
De ‘Blogger Badge’ die ons he-le-maal niets extra’s opleverde bij het vliegen, haha

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Olifanten op de weg, walvissen gespot, prijzen voor vrienden in ontvangst nemen, luisteren naar interessante presentaties in Sri Lanka

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Onze Sri Lanka South Crew & Op Safari!

Ik ben nu bezig met het uitwerken van alle artikelen voor die reizen, wat ontzettend veel tijd kost, dus mijn excuses dat het hier op The London Tester een beetje stiller is dan je misschien tot nu toe elke maand gewend was. Er zijn nog een aantal artikelen met deadline die voor The Travel Tester af moeten, maar als dat gedaan is stortten we ons weer 100% op artikelen over Londen en de rest van Groot-Brittannië en Ierland. Er is nog zoveel te schrijven!

Als je vragen voor ons hebt, stuur even een mailtje (en als je dat gedaan hebt, maar nog niets teruggehoord hebt, wederom excuses, we hielden het deze maand allemaal even niet meer bij, we werken eraan!) of laat een berichtje op social media achter. Vinden we leuk 🙂

Voor nu, een hele dikke doei en geniet van wat er nog van November over is. We spreken je snel weer!

DINGEN DIE IK ALWEER BIJNA VERGETEN WAS:

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Stiekem Milkshakes halen bij de Shake Shack & Stiekem een Geheime Naam Opgeven bij de Starbucks

Dagboek Oktober 2018 || The Travel Tester
Proberen kaartjes voor Glastonbury te scoren. Met de nadruk op PROBEREN. Jammer!

Ok, dat was het echt 🙂

AND THAT’S A WRAP!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The London Tester

PRAKTISCHE INFORMATIE


Plan Eenvoudig Je Londen Trip!

Wil jij binnenkort naar Londen en weet je niet hoe je je tijd het beste moet indelen? Welke bezienswaardigheden nou écht de moeite waard zijn? Waar de leukste cafeetjes en winkels zitten?

Dan is onze uitgebreide weekendgids vast iets voor jou:
– Meer dan 100 pagina’s met inspiratie, informatie en persoonlijke tips.
– 4 Complete wandelroutes, elk met 15-30 stops die zeker de moeite waard zijn!
– 4 Plattegronden die allemaal te openen zijn in Google Maps.

Stedentrip Londen Ebook door The London Tester

Meer Activiteiten in Londen || The London Tester

THE LONDON TESTER REISWINKEL

In onze shop vind je zowel praktische reisproducten als originele cadeautjes, verzameld voor en door reizigers met een passie voor Londen en het Verenigd Koninkrijk.

The London Tester - Trip Planning Londen + Engeland, Wales, Schotland & Kanaaleilanden

Delen / Bewaren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.